Kommenskringler

Kommenskringler

Kommenskringler er ikke noget alle kan lide, men jeg holder meget af dem. De er ret enkle at lave og tager ikke så lang tid.

Kommenskringler

Kommenskringler

Kommenskringler er ikke noget alle kan lide, men jeg holder meget af dem. De er ret enkle at lave og tager ikke så lang tid.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 10 min
Hævetid 1 t 30 min
Samlet tid 2 t
Ret Lækkert til kaffe, Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 12 Stk
Kalorier 198 kcal

Ingredienser
 

Pensling

Sådan gør du
 

  • Lun mælken. Rør gær og mælk i den lune mælk.
  • Smuldr smørret i melet og tilsæt mælken med gær.
  • Kom sukker, salt og kommen i og ælt dejen godt igennem.
  • Dæk dejen til og stil den til hævning et lunt sted ca. 1 time.
  • Ælt dejen let og del den i 12 stykker og tril dem til stænger på ca. en lillefinger tykkelse. form dem til kringler.
    Kommenskringler
  • Læg dem på en bageplade og lad dem efterhæve i mindst en halv time.
  • Pensl med æg og klap dem med kommen så det hænger ved.
  • Bag dem ved 200 grader i 15 - 18 min.

Nutrition

Kalorier: 198kcalKulhydrater: 30gProtein: 5gFedt: 6gMættet fedt: 4gKolesterol: 16mgNatrium: 87mgKalium: 80mgFiber: 1gSukker: 1gVitamin A: 190IUCalcium: 32mgJern: 2mg
Keyword boller, brød, kommen, kringler
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar