Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Yoghurtdressing med agurk
Dejlig dressing til eks. rodfrugter
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
30
minutter
min
hviletid
1
time
t
Samlet tid
1
time
t
30
minutter
min
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Antal
4
pers
Kalorier
39
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
200
g
græsk yoghurt 10%
▢
2
stk
Fed hvidløg
▢
0,5
stk
Agurk øko
(udstenet)
▢
1
bundt
Frisk Dild
▢
Spidskommen
(et lille drys)
▢
Friskkværnet Salt
▢
Friskkværnet Peber
Sådan gør du
yoghurt røres og smages til med
2 stk Fed hvidløg,
Spidskommen,
Friskkværnet Salt,
Friskkværnet Peber,
200 g græsk yoghurt 10%
Agurken udstenes med en ske og hakkes fint.
0,5 stk Agurk øko
Skyl dilden og hak det fint. Agurk og dild røres i yoghurten.
1 bundt Frisk Dild
Noter
perfekt til
tandoori persillerødder
Ernæring
Kalorier:
39
kcal
Kulhydrater:
2
g
Protein:
5
g
Fedt:
1
g
Mættet fedt:
1
g
Enumættet fedt:
1
g
Kolesterol:
3
mg
Natrium:
21
mg
Kalium:
4
mg
Fiber:
1
g
Sukker:
2
g
Vitamin A:
48
IU
Vitamin C:
1
mg
Calcium:
60
mg
Jern:
1
mg
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!