Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tandoori bagte persillerødder
Tandoori bagte persillerødder er en anderledes måde at nyde dem på. Jeg hørte om en anderledes opskrift på at tilberede persillerødder på og vil gerne dele opskriften med jer.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
30
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
Samlet tid
1
time
t
30
minutter
min
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Antal
4
Pers
Kalorier
374
kcal
Udstyr
Bradepande 40 x 60
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
750
g
Persillerødder
▢
1
spsk
Olivenolie
▢
1
spsk
Tandoorikryderi
▢
Friskkværnet Salt
▢
Friskkværnet Peber
Sådan gør du
Af hensyn til bagetiden vælges nogle ensartede persillerødder i størrelse .
Børst og vask dem rene.
Vend dem i olivenolie og tandoorikryderi, samt lidt salt og peber.
Find ovnfadet frem og læg persillerødderne jævnt i et lag.
Bag dem møre i ovnen ved. 200°C - 225°C i ca. 50 - 60 min.
Noter
Tips.
en god dressing til denne ret kunne være
græskyoghurt med agurker
Ernæring
Kalorier:
374
kcal
Kulhydrater:
15
g
Protein:
3
g
Fedt:
2
g
Mættet fedt:
1
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enumættet fedt:
1
g
Natrium:
4
mg
Kalium:
141
mg
Fiber:
5
g
Sukker:
2
g
Vitamin A:
1
IU
Vitamin C:
10
mg
Calcium:
12
mg
Jern:
1
mg
Nøgleord
Persillerødder, rodfrugter
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!