Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Squashkage med hasselnødder og marcipan.
Squashkage med hasselnødder og marcipan er en mere udgave af en sqashkage. Den har en vidunderlig frisk smag uden at blive for tung.
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
Samlet tid
1
time
t
20
minutter
min
Ret
Desert, Lækkert til kaffe
Køkken
Dansk
Antal
1
form
Kalorier
4450
kcal
Udstyr
Sandkage form
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
200
g
Smør Øko
(Blødt)
▢
200
g
Sukker Øko
▢
3
stk
Æg Øko
▢
1
stk
Æbler
▢
300
g
Squash
▢
200
g
Hvedemel Øko
▢
1
knsp
salt
▢
1
tsk
Bagepulver
▢
2
tsk
Stødt ingefær
▢
100
g
hasselnødder
▢
100
g
Marcipan
▢
100
g
Rosiner
Sådan gør du
Smør og sukker piskes til det er lyst og cremet. Tilsæt et æg ad gangen mens du pisker.
Æble og squash røres i dejen.
De tørre ingredienser, mel, salt,bagepulver og ingefær blandes og røres i dejen.
Nødder hakkes groft, marcipan rives groft og vendes i med rosiner.
Dejen hældes nu i den smurte sandkageform.
Sæt den i ovnen og bag den ved 180 grader i en time.
Kagen køles af i formen inden den vendes ud af formen.
Ernæring
Kalorier:
4450
kcal
Kulhydrater:
544
g
Protein:
57
g
Fedt:
243
g
Mættet fedt:
112
g
Kolesterol:
441
mg
Natrium:
2185
mg
Kalium:
3010
mg
Fiber:
30
g
Sukker:
247
g
Vitamin A:
36888
IU
Vitamin C:
68
mg
Calcium:
379
mg
Jern:
20
mg
Nøgleord
hasselnødder, kager, marcipan, Squash
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!