Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rugbrødsrasp
Rugbrødsrasp er en alternativ valgmulighed til den traditionelle rasp. Den har en virkelig god smag til f.eks. æblekage (evt.
denne her på siden
)
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret
Desert, Lækkert til kaffe, Morgenbordet, Tilbehør
Køkken
Dansk
Antal
1
portion
Kalorier
562
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
4
stk
Rugbrød
(skiver)
▢
0,5
dl
Rørsukker
▢
0,25
tsk
groft salt
Sådan gør du
Rugbrød Skiverne hakkes/rives fint i minihakker eller et rivejern.
Sukker og salt vendes i den hakkede rugbrød.
Smør smeltes på en pande og rugbrødsblandingen tilsættes.
Svitses i 10 - 15 min. husk at vende i blandingen jævnligt.
Hældes nu over på et stykke bagepapir til afkøling.
Ernæring
Kalorier:
562
kcal
Kulhydrater:
52
g
Protein:
1
g
Fedt:
41
g
Mættet fedt:
26
g
Kolesterol:
108
mg
Natrium:
479
mg
Sukker:
50
g
Vitamin A:
1250
IU
Calcium:
12
mg
Nøgleord
drys, Rasp, rugbrød
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!