Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Rugbrødsrasp
Rugbrødsrasp er en alternativ valgmulighed til den traditionelle rasp. Den har en virkelig god smag til f.eks. æblekage (evt.
denne her på siden
)
5
fra
1
stemme
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
15
min
Samlet tid
30
min
Ret
Desert, Lækkert til kaffe, Morgenbordet, Tilbehør
Køkken
Dansk
Antal
1
portion
Kalorier
562
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
4
stk
Rugbrød
skiver
0,5
dl
Rørsukker
0,25
tsk
groft salt
Sådan gør du
Rugbrød Skiverne hakkes/rives fint i minihakker eller et rivejern.
Sukker og salt vendes i den hakkede rugbrød.
Smør smeltes på en pande og rugbrødsblandingen tilsættes.
Svitses i 10 - 15 min. husk at vende i blandingen jævnligt.
Hældes nu over på et stykke bagepapir til afkøling.
Nutrition
Kalorier:
562
kcal
Kulhydrater:
52
g
Protein:
1
g
Fedt:
41
g
Mættet fedt:
26
g
Kolesterol:
108
mg
Natrium:
479
mg
Sukker:
50
g
Vitamin A:
1250
IU
Calcium:
12
mg
Keyword
drys, Rasp, rugbrød
Tried this recipe?
Let us know
how it was!