Pil hvidløget, riv det fint eller pres det i en hvidløgspresser.
Skær skorpen af brødet og kassér den.
Læg brødet i blød i mælk (i et par minutter, til blødt).
Rør kødet med salt, peber, brød og mælk, hvidløg, æg, parmesan og evt. hakket salvie.
Form kødboller på størrelse med golfbolde og steg dem i olivenolie på en varm pande. Steg dem i ca. 10 minutter i alt, eller til gennemstegte.
Tomatsauce:
Pil hvidløget og riv det fint.
Kom olie i en gryde og varm op. Kom hvidløg i og rør, men lad ikke hvidløget tage farve.
Kom mosede tomater og vand eller bouillon ved.
Tilsæt oregano og lad det simre i 8-10 minutter under omrøring.
Smag til med et nip sukker, salt og peber.
Vend kødbollerne i tomatsaucen.
Noter
Servering:Kog imens pastaen i kogende, saltet vand efter anvisningen på pakken.Anret pastaen toppet med tomatsauce og kødboller.Servér straks toppet med parmesan og oregano.