Go Back
Email Link
Udskriv
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Honningkagehjerter
Honningkagehjerter. For mange er det en fast bestandel af julen, men hvorfor købe dem når man selv kan lave dem.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
30
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
2
timer
t
40
minutter
min
Ret
Desert
Køkken
Dansk
Antal
25
stk.
Kalorier
165
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
150
g.
Honning
▢
150
g.
brun farin
▢
125
g.
Smør Øko
▢
2
stk.
Æg Øko
▢
1
stk.
Citron
(Reven skal)
▢
1
tsk.
Stødt nelliker
▢
1
tsk.
Hjortetaksalt
▢
550
g.
Hvedemel Øko
Sådan gør du
Smelt honning, farin og smør ved svag varme, rør til sukkeret er helt smeltet og lad det køle af til det er lunken.
Tag lidt mel fra til udrulningen og bland resten med nelliker og hjortetaksalt.
Rør melet i og ælt dejen godt sammen.
Lad dejen hvile nogle timer.
Rul dejen ud i ca. 1 cm. tykkelse på melet bord og udstik kager med hjerteform.
Læges på smurt plade og bages på næst øverste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10 min.
Afkøles på rist og pensles med smeltet ckokolade.
Ernæring
Kalorier:
165
kcal
Kulhydrater:
28
g
Protein:
3
g
Fedt:
5
g
Mættet fedt:
3
g
Flerumættet fedt:
0.2
g
Enumættet fedt:
1
g
Kolesterol:
11
mg
Natrium:
29
mg
Kalium:
29
mg
Fiber:
1
g
Sukker:
11
g
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!