Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Laksebøffer med sprødt skind
Laksestykker med skind der bliver stegt så skindet bliver sprødt, lidt i retning af flæskesvær på en steg. Meget velsmagende.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
45
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
Samlet tid
1
time
t
45
minutter
min
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Antal
4
Pers.
Kalorier
1
kcal
Udstyr
Pande 28 cm
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
4
stk.
Lakse stykker
(Med skind)
Sådan gør du
Bøfferne skrabes rene for skæl og duppes tørre med køkkenrulle.
Krydres med salt på skindsiden.
Steges først på skindsiden til der er kommet en hvid farve mindst halvdelen op i den tykkeside. Vendes og steges færdig på den anden side bagefter.
Ernæring
Kalorier:
1
kcal
Protein:
1
g
Fedt:
1
g
Mættet fedt:
1
g
Kolesterol:
1
mg
Natrium:
1
mg
Nøgleord
bøf, fisk, Laks
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!