Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rasp til eks. æblekage
Et godt alternativ til at gå ud og købe færdig rasp til f. eks. æblekage. Hvis man ikke har lyst til at købe den men i stedet hellere selv vil lave en.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Ret
Desert, Lækkert til kaffe
Køkken
Dansk
Antal
8
Pers.
Kalorier
123
kcal
Udstyr
Pande 28 cm
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
3
dl.
Rasp
(alm. Rasp til stegning)
▢
75
g.
Smør Øko
(Økologisk)
▢
0,75
dl.
Rørsukker
(Økologisk)
Sådan gør du
Rasp, smør og sukker blandes i en tykbundet pande.
Blandingen svitses ved middel varme under konstant omrøring til det begynder at få farve.
Lægges ud på noget bagepapir til afkøling. Når det så er helt afkølet er det klar til brug.
Ernæring
Kalorier:
123
kcal
Kulhydrater:
14
g
Protein:
1
g
Fedt:
8
g
Mættet fedt:
5
g
Kolesterol:
20
mg
Natrium:
67
mg
Kalium:
57
mg
Fiber:
2
g
Sukker:
11
g
Vitamin A:
247
IU
Vitamin C:
10
mg
Calcium:
12
mg
Jern:
1
mg
Nøgleord
æble, kager, Rasp
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!