Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Æggekage bagt i ovn.
Æggekage bagt i ovn.
En aderledes, men hurtig og nem måde at lave en æggekage hvis man er lidt i tidsnød.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
Samlet tid
1
time
t
15
minutter
min
Ret
Brunch, Hovedret
Køkken
Dansk
Antal
4
Pers.
Kalorier
348
kcal
Udstyr
Pande 28 cm
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
300
g.
Bacon
▢
8
stk.
Æg Øko
▢
1
spsk
Kartoffelmel
▢
1
dl.
Let Mælk Øko
▢
1
tsk.
groft salt
▢
1
knsp.
Peber
▢
2
stk.
Tomater Øko
▢
1
bdt
Frisk Purløg
▢
20
g.
Cheddar ost øko
Sådan gør du
Bacon lægges i et lag på en plade med bagepapir. Steg dem i ovnen ved 225 grader i 15 Min. Tag baconen ud og læg stykkerne på et stykke køkkenrulle
Pisk æg sammen med kartoffelmel, mælk, salt og peber og hæld blandingen i et smurt ovnfast fad.
Bag den i ovnen ved 175 grader i 25 min.
Drys osten ud over den og læg tomaterne på og giv den 5 min. mere. Server med den sprøde bacon, klippet purløg og rugbrød til.
Noter
[nutrition-label]
Ernæring
Kalorier:
348
kcal
Kulhydrater:
3
g
Protein:
12
g
Fedt:
32
g
Mættet fedt:
11
g
Kolesterol:
63
mg
Natrium:
639
mg
Kalium:
186
mg
Fiber:
1
g
Sukker:
1
g
Vitamin A:
127
IU
Calcium:
71
mg
Jern:
1
mg
Nøgleord
æg
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!