Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Spinatvafler
Spinatvafler.
En sund og meget velsmagende vaffel. Ikke som man først tænker når man snakker om vafler. Men de er virkelig overraskende gode. Det kan anbefales at kombinere dem med en
dressing
og varmrøget laks som den vi har her på siden.
3.50
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
45
min
Samlet tid
1
t
Ret
Forret, Hovedret, Natmad
Køkken
Dansk
Antal
4
Pers.
Kalorier
116
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
3
stk
Æg Øko
▢
1
dl.
Flødefraiche 30%
▢
100
g.
Havregryn
(ca. 3 dl)
▢
75
g.
babyspinatblade
(skyllede )
▢
0,75
tsk.
groft salt
▢
0,5
tsk.
Bagepulver
▢
25
g.
babyspinatblade
(skyllede)
▢
150
g.
Varmrøget Laks
Sådan gør du
Blend æg, flødefraiche og de øvrige ingredienser i ca. 1 min.
Varm et vaffeljern godt op.
Fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet - dejen skal fordeles helt ud til kanten. Pres vaffeljernet helt sammen og bag vaflen ca. 2 min. til den er gylden.
Bag de resterende vafler.
Klip vaflerne ud i adskilte hjerter.
Læg lidt spinatblade herpå og fordel dressing og stenbiderrogn øverst.
Pynt med limebåde, purløg og friskkværnet peber.
Noter
Vi har nydt dem med en dressing sammen med laks og Krebsehaler.
Dressingen
er her på siden
Ernæring
Kalorier:
116
kcal
Kulhydrater:
5
g
Protein:
9
g
Fedt:
7
g
Mættet fedt:
3
g
Kolesterol:
22
mg
Natrium:
442
mg
Kalium:
258
mg
Fiber:
1
g
Sukker:
1
g
Vitamin A:
2533
IU
Vitamin C:
7
mg
Calcium:
56
mg
Jern:
1
mg
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!