Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Risret med søde kartofler og porrer.
Jeg har altid været glad for risretter som regel og er tit nysgerrig efter nye udgaver af risretter. Her er en anden måde igen at lave den.
5
fra
1
stemme
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
20
min
Samlet tid
35
min
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Antal
4
Pers.
Kalorier
332
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
500
g.
Oksekød
Øko fars
3
stk.
Gulerødder
2,5
dl.
Ærter Øko
2
stk.
Fed hvidløg
2
stk.
Porrer
3
stk.
Sød Kartofel
Øko
0,5
tsk.
Karry Øko
1
tsk.
Mild Paprika Øko
8
dl.
Vand
0,5
tsk.
Grønsagsbouillion
1
tsk.
groft salt
Friskkværnet Peber
Sådan gør du
Grøntsager startes med at renses og snittes rimmeligt fint.
Kødet brunes i en tør sautepande sammen med hvidløg, karry og paprika. Tilsæt gulerødder, søde kartofler og porrer - svits det et minut.
Tilsæt vand, grøntsagsbouillion. Og skru ned på det laveste blus når det koger og lad det simre 10 min. med låg.
Skyl risene og tilsæt dem - rør rundt og lad det simre 10 - 15 min. Husk under låg - Smag til med salt og peber.
Så er maden klar:)
Noter
Der er flere der gerne vil have ketchup til retten.
En god salat kan anbefales for eks.
denne her
.
Nutrition
Kalorier:
332
kcal
Kulhydrater:
10
g
Protein:
27
g
Fedt:
20
g
Mættet fedt:
9
g
Kolesterol:
88
mg
Natrium:
194
mg
Kalium:
536
mg
Fiber:
3
g
Sukker:
4
g
Vitamin A:
833
IU
Vitamin C:
25
mg
Calcium:
35
mg
Jern:
4
mg
Keyword
risklatkager, risret
Tried this recipe?
Let us know
how it was!