Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Ristede og saltede græskarkerner
Et halloween græskar vi snittede i, har jeg gemt kernerne fra og vil lave en lille snack til senere.
5
fra
1
stemme
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
5
min
Tilb. tid
15
min
Samlet tid
20
min
Ret
Desert, Lækkert til kaffe
Køkken
Dansk
Antal
4
pers.
Kalorier
229
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
150
g.
græskarkerner
2
spsk.
Olie
1
spsk.
groft salt
Sådan gør du
Kernerne fra græskarret renses og skyldes.
Kom olien på panden og kom kernerne i og vend dem i olien. Svits dem ved høj varme og vend dem jævnligt.
Når de begynder at "poppe" på panden skrues der ned for varmen og ristes til de er gyldne.
Læg dem så over på fedtsugende papir og drys dem med groftsalt. Velbekomme.
Nutrition
Kalorier:
229
kcal
Kulhydrater:
7
g
Protein:
9
g
Fedt:
20
g
Mættet fedt:
4
g
Flerumættet fedt:
8
g
Enumættet fedt:
8
g
Natrium:
7
mg
Kalium:
303
mg
Fiber:
1
g
Sukker:
0.4
g
Tried this recipe?
Let us know
how it was!