Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Syltede salatagurker
Om sommeren kan man være heldig og købe et parti billige salatagurker eller også måske fra køkkenhaven. De kan konserveres til vinterbrug.
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret
Syltning
Køkken
Dansk
Antal
2
0,5 l. Glas
Kalorier
1017
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
4
stk
Salat Agurker
▢
1,5
spsk
Sennepsfrø
(Bune)
▢
Dildkroner
(eller dildfrø)
▢
500
g
Sukker Øko
▢
100
g
groft salt
▢
5
dl
Eddike
Sådan gør du
Skyl agurkerne, skræl dem evt. Snit dem fint, f. eks. agurkehøvlen.
Bland agurke skiverne, sennepsfrø og dildkroner eller dildfrø i krukkerne.
Rør melis og salt ud i eddiken til det er opløst. Hæld lagen over agurkerne så de er helt dækket.
Opbevar agurkerne koldt og mørkt.
Ernæring
Kalorier:
1017
kcal
Kulhydrater:
250
g
Protein:
1
g
Fedt:
1
g
Mættet fedt:
1
g
Natrium:
19387
mg
Sukker:
250
g
Calcium:
27
mg
Jern:
1
mg
Nøgleord
Salatagurker, syltning
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!