Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Stuvet spinat/hvidkål
Stuvet spinat/hvidkål er en god og sund tilbehør til mange retter.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Tilføj til samling
Go to Collections
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
45
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Antal
4
Pers.
Kalorier
500
kcal
Udstyr
Pande 28 cm
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
0,5
stk.
Hvidkåls hoved
(En lille en.)
▢
400
g.
Økologisk Hakket spinat
▢
4
dl.
Vand
▢
1
tsk.
groft salt
▢
25
g.
Smør Øko
▢
0,5
liter
Madlavnings fløde 18%
▢
0,5
tsk.
Sukker Øko
▢
groft salt
▢
Peber
(Friskkværnet)
Sådan gør du
Hvidkåls stok fjernes og køres gennem foodprocessor.
Vand og salt bringes i kog i passende størrelse gryde (4 l.)
Kål tilsættes og koges i ca. 25 Min.
Tilsæt hakket spinat og lad det simre yderligere.
Tilsæt Madlavning fløde og smag til med salt og peber + sukker.
Noter
Kan fint bruges sammen med eks.
Laksebøffer
,
kartoffelbåde
,
Ernæring
Kalorier:
500
kcal
Kulhydrater:
7
g
Protein:
5
g
Fedt:
52
g
Mættet fedt:
32
g
Kolesterol:
185
mg
Natrium:
273
mg
Kalium:
652
mg
Fiber:
2
g
Sukker:
1
g
Vitamin A:
11371
IU
Vitamin C:
29
mg
Calcium:
183
mg
Jern:
3
mg
Nøgleord
hvidkål, Spinat, stuvning
Har du prøvet denne opskrift?
Lad os vide
hvordan det var!