Jordbærmarmelade

Jordbær marmelade med lavt sukkerindhold.

Jordbær marmelade med lavt sukkerindhold.
Den har et lavt sukkerindhold uden at det kan smages. Det skyldes at vi normalt bruger jordbær vi selv har plukket i stedet for frosne købe jordbær.

Jordbærmarmelade

Jordbær marmelade med lavt sukkerindhold.

Jordbær marmelade med lavt sukkerindhold.
Den har et lavt sukkerindhold uden at det kan smages. Det skyldes at vi normalt bruger jordbær vi selv har plukket i stedet for frosne købe jordbær.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 40 min
Ret Desert, Lækkert til kaffe
Køkken Dansk
Antal 1 krukke
Kalorier 1804 kcal

Equipment

  • marmeladeglas 0,5 l.

Ingredienser
 

  • 800 g. Jordbær (Hjemmeplukkede)
  • 400 g. Syltesukker
  • 0,5 tsk. Vaniljepulver Øko (Man kan bruge 1 tsk. Vaniljesukker.)

Sådan gør du
 

  • Glasset til jordbærmarmeladen rengøres og skoldes grundigt. Hvis det er hensigten at marmeladen skal gemmes til senere brug skal glasset skyldes med Atamon. Men de portioner vi normalt laver kommer ikke til at stå så længe at det er nødvendigt.
  • Når jorbærerne er kogt lidt ud og der ikke mærkes sukkerkorn i omrøringen længere hældes det over i glasset der er forberedt dertil og sættes til afkøling.
    Jordbærmarmelade2

Nutrition

Kalorier: 1804kcalKulhydrater: 461gProtein: 5gFedt: 2gMættet fedt: 1gNatrium: 12mgKalium: 1224mgFiber: 16gSukker: 438gVitamin A: 96IUVitamin C: 470mgCalcium: 128mgJern: 3mg
Keyword jordbær, marmelade, syltning
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar