Pizzabøf

Pizzabøf

Pizzabøf lyder måske lidt underlig. Men er også en anderledes og også lidt spændede bøf. En opskrift med inspiration og en fantastisk smag fra det italienske mad.

Pizzabøf

Pizzabøf

Pizzabøf lyder måske lidt underlig. Men er også en anderledes og også lidt spændede bøf. En opskrift med inspiration og en fantastisk smag fra det italienske mad.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 50 min
Ret Hovedet
Køkken Italiensk
Antal 4 Personer
Kalorier 385 kcal

Equipment

  • Gryde 5 l.

Ingredienser
 

Sauce:

  • 200 gram Løg
  • 1 stk Fed hvidløg
  • 200 gram Champignoner
  • 1 ds Tomater Øko (Hakket i konserves)
  • 70 gram tomatpure (koncentreret)
  • 1 dl. Vand
  • 1 tsk. Oregano (tørret)
  • 1 tsk. Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

Bøffer:

  • Løg hakkes fint.
  • Raspen røres ud i mælken.
    Kødet røres med rasp, æg, løg og salt.
  • Form kødet til bøffer og brun dem på panden i smør.
    Når de er brunet tages de af panden.
    Pizzabøf

Saucen:

  • Løget hakkes og champignonerne skæres i skiver.
    Hvidløget presses.
  • Løg, hvidløg og champignon svitses i fedtstoffet fra bøfferne.
    Tomat, tomatpuré og krydderier tilsættes.
    Saucen småkoger ca. 5 minutter.
  • Bøfferne lægges i sovsen og steger færdige i saucen 4-5 minutter under låg.
  • Serveres med friskkogt spaghetti.

Nutrition

Kalorier: 385kcalKulhydrater: 12gProtein: 27gFedt: 26gMættet fedt: 12gKolesterol: 103mgNatrium: 521mgKalium: 843mgFiber: 2gSukker: 7gVitamin A: 453IUVitamin C: 9mgCalcium: 78mgJern: 4mg
Keyword oksekød, pasta, tomater
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar