Pizzabøf

Pizzabøf

Pizzabøf lyder måske lidt underlig. Men er også en anderledes og også lidt spændede bøf. En opskrift med inspiration og en fantastisk smag fra det italienske mad.

Pizzabøf

Pizzabøf

Pizzabøf lyder måske lidt underlig. Men er også en anderledes og også lidt spændede bøf. En opskrift med inspiration og en fantastisk smag fra det italienske mad.
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 4 Personer
Kalorier 385 kcal

Udstyr

Gryde 5 l.

Ingredienser
  

Sauce:

  • 200 g Løg
  • 1 stk Fed hvidløg
  • 200 g Champignoner
  • 1 ds Tomater Øko (Hakket i konserves)
  • 70 g tomatpure (koncentreret)
  • 1 dl. Vand
  • 1 tsk. Oregano (tørret)
  • 1 tsk. Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

Bøffer:

  • Løg hakkes fint.
  • Raspen røres ud i mælken.
    Kødet røres med rasp, æg, løg og salt.
  • Form kødet til bøffer og brun dem på panden i smør.
    Når de er brunet tages de af panden.
    Pizzabøf

Saucen:

  • Løget hakkes og champignonerne skæres i skiver.
    Hvidløget presses.
  • Løg, hvidløg og champignon svitses i fedtstoffet fra bøfferne.
    Tomat, tomatpuré og krydderier tilsættes.
    Saucen småkoger ca. 5 minutter.
  • Bøfferne lægges i sovsen og steger færdige i saucen 4-5 minutter under låg.
  • Serveres med friskkogt spaghetti.

Ernæring

Kalorier: 385kcalKulhydrater: 12gProtein: 27gFedt: 26gMættet fedt: 12gKolesterol: 103mgNatrium: 521mgKalium: 843mgFiber: 2gSukker: 7gVitamin A: 453IUVitamin C: 9mgCalcium: 78mgJern: 4mg
Nøgleord oksekød, pasta, tomater
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv et svar