Pizzabøf lyder måske lidt underlig. Men er også en anderledes og også lidt spændede bøf. En opskrift med inspiration og en fantastisk smag fra det italienske mad.

Pizzabøf
Pizzabøf lyder måske lidt underlig. Men er også en anderledes og også lidt spændede bøf. En opskrift med inspiration og en fantastisk smag fra det italienske mad.
Equipment
- Gryde 5 l.
Ingredienser
- 3 spsk. Rasp
- 1.5 dl. Sødmælk Øko
- 500 gram Oksekød hakket ca. 10% fedt
- 1 stk Æg Øko
- 1 spsk. Løg finthakket
- 1.5 tsk. Salt
- 20 gram Smør Øko
Sådan gør du
Bøffer:
- Løg hakkes fint.
- Raspen røres ud i mælken. Kødet røres med rasp, æg, løg og salt.
- Form kødet til bøffer og brun dem på panden i smør.Når de er brunet tages de af panden.
Saucen:
- Løget hakkes og champignonerne skæres i skiver. Hvidløget presses.
- Løg, hvidløg og champignon svitses i fedtstoffet fra bøfferne. Tomat, tomatpuré og krydderier tilsættes. Saucen småkoger ca. 5 minutter.
- Bøfferne lægges i sovsen og steger færdige i saucen 4-5 minutter under låg.
- Serveres med friskkogt spaghetti.
Nutrition
Kalorier: 385kcalKulhydrater: 12gProtein: 27gFedt: 26gMættet fedt: 12gKolesterol: 103mgNatrium: 521mgKalium: 843mgFiber: 2gSukker: 7gVitamin A: 453IUVitamin C: 9mgCalcium: 78mgJern: 4mg
Tried this recipe?Let us know how it was!