Stuvet spinat/hvidkål er en god og sund tilbehør til mange retter.

Stuvet spinat/hvidkål
Stuvet spinat/hvidkål er en god og sund tilbehør til mange retter.
Udstyr
Pande 28 cm
Ingredienser
- 0,5 stk. Hvidkåls hoved (En lille en.)
- 400 g. Økologisk Hakket spinat
- 4 dl. Vand
- 1 tsk. groft salt
- 25 g. Smør Øko
- 0,5 liter Madlavnings fløde 18%
- 0,5 tsk. Sukker Øko
- groft salt
- Peber (Friskkværnet)
Sådan gør du
- Hvidkåls stok fjernes og køres gennem foodprocessor.
- Vand og salt bringes i kog i passende størrelse gryde (4 l.)
- Kål tilsættes og koges i ca. 25 Min.
- Tilsæt hakket spinat og lad det simre yderligere.
- Tilsæt Madlavning fløde og smag til med salt og peber + sukker.
Noter
Kan fint bruges sammen med eks. Laksebøffer, kartoffelbåde,
Ernæring
Natrium: 273mgCalcium: 183mgVitamin C: 29mgVitamin A: 11371IUSukker: 1gFiber: 2gKalium: 652mgKolesterol: 185mgKalorier: 500kcalMættet fedt: 32gFedt: 52gProtein: 5gKulhydrater: 7gJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!