Laksebøffer med sprødt skind

Stuvet spinat/hvidkål

Stuvet spinat/hvidkål er en god og sund tilbehør til mange retter.

Laksebøffer med sprødt skind

Stuvet spinat/hvidkål

Stuvet spinat/hvidkål er en god og sund tilbehør til mange retter.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 1 t
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 500 kcal

Equipment

  • Pande 28 cm

Ingredienser
 

  • 0,5 stk. Hvidkåls hoved (En lille en.)
  • 400 g. Økologisk Hakket spinat
  • 4 dl. Vand
  • 1 tsk. groft salt
  • 25 g. Smør Øko
  • 0,5 l. Madlavnings fløde 18%
  • 0,5 tsk. Sukker Øko
  • groft salt
  • Peber (Friskkværnet)

Sådan gør du
 

  • Hvidkåls stok fjernes og køres gennem foodprocessor.
    Brændende kærlighed på en anderledes måde
  • Vand og salt bringes i kog i passende størrelse gryde (4 l.)
  • Kål tilsættes og koges i ca. 25 Min.
  • Tilsæt hakket spinat og lad det simre yderligere.
    Spinat,hvidkål
  • Tilsæt Madlavning fløde og smag til med salt og peber + sukker.

Noter

Kan fint bruges sammen med eks. Laksebøffer, kartoffelbåde,
 

Nutrition

Kalorier: 500kcalKulhydrater: 7gProtein: 5gFedt: 52gMættet fedt: 32gKolesterol: 185mgNatrium: 273mgKalium: 652mgFiber: 2gSukker: 1gVitamin A: 11371IUVitamin C: 29mgCalcium: 183mgJern: 3mg
Keyword hvidkål, Spinat, stuvning
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar