Tandoori bagte persillerødder

Tandoori bagte persillerødder

Tandoori bagte persillerødder er en anderledes måde at nyde dem på. Jeg hørte om en anderledes opskrift på at tilberede persillerødder på og vil gerne dele opskriften med jer.

en god dressing til dem kunne være denne agurkedressing

Tandoori bagte persillerødder

Tandoori bagte persillerødder

Tandoori bagte persillerødder er en anderledes måde at nyde dem på. Jeg hørte om en anderledes opskrift på at tilberede persillerødder på og vil gerne dele opskriften med jer.
No ratings yet
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 30 min
Ret Hovedet
Køkken Dansk
Antal 4 Pers
Kalorier 374 kcal

Equipment

  • Bradepande 40 x 60

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Af hensyn til bagetiden vælges nogle ensartede persillerødder i størrelse .
    Børst og vask dem rene.
  • Vend dem i olivenolie og tandoorikryderi, samt lidt salt og peber.
  • Find ovnfadet frem og læg persillerødderne jævnt i et lag.
  • Bag dem møre i ovnen ved. 200°C - 225°C i ca. 50 - 60 min.

Noter

Tips.
en god dressing til denne ret kunne være græskyoghurt med agurker

Nutrition

Kalorier: 374kcalKulhydrater: 15gProtein: 3gFedt: 2gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnumættet fedt: 1gNatrium: 4mgKalium: 141mgFiber: 5gSukker: 2gVitamin A: 1IUVitamin C: 10mgCalcium: 12mgJern: 1mg
Keyword Persillerødder, rodfrugter
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar