Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød.

Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød

Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød.

Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød.

Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød er en pragtfuld ret på en lidt anderledes måde. Her har vi valgt den til spaghetti.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 pers

Equipment

  • Pande 28 cm

Ingredienser
  

Bund:

Fyld:

  • 100 g pikant ost
  • 100 g naturel frisk ost
  • 1 stk Citron Saft
  • 4 stk Rød peberfrugt.

Sådan gør du
 

Bund:

  • Oksefars røres med løg, æg, rasp, fløde, salt og peber.
  • Spidskålen snittes fint og vendes sammen med farsen.
  • Det hele fordeles i en ovnfast fad med høje sider.

Fyld:

  • Smøreostene røres sammen og smages til med citronsaft.
  • Skær toppen af peberfrugterne og udhul dem.
  • Ostecremen fordeles i dem.
  • Lav fordybninger i fadet til at pladsere peberfrugterne i.
  • Bages i ovnen ved 200 grader i en time.
Keyword oksekød, peberfrugter, spidskål, tomater
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar