Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød er en pragtfuld ret på en lidt anderledes måde. Her har vi valgt den til spaghetti.

Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød.
Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød er en pragtfuld ret på en lidt anderledes måde. Her har vi valgt den til spaghetti.
Equipment
- Pande 28 cm
Ingredienser
Bund:
- 500 g Oksekød
- 1 stk Løg
- 1 stk Æg Øko
- 1 dl Rasp
- 0,5 dl piskefløde
- 1 dl Vand
- Friskkværnet Peber
- Friskkværnet Salt
Fyld:
- 100 g pikant ost
- 100 g naturel frisk ost
- 1 stk Citron Saft
- 4 stk Rød peberfrugt.
Sådan gør du
Bund:
- Oksefars røres med løg, æg, rasp, fløde, salt og peber.
- Spidskålen snittes fint og vendes sammen med farsen.
- Det hele fordeles i en ovnfast fad med høje sider.
Fyld:
- Smøreostene røres sammen og smages til med citronsaft.
- Skær toppen af peberfrugterne og udhul dem.
- Ostecremen fordeles i dem.
- Lav fordybninger i fadet til at pladsere peberfrugterne i.
- Bages i ovnen ved 200 grader i en time.
Nutrition
Kalorier: 455kcalKulhydrater: 5gProtein: 26gFedt: 36gMættet fedt: 19gKolesterol: 106mgNatrium: 89mgKalium: 431mgFiber: 2gSukker: 3gVitamin A: 215IUVitamin C: 8mgCalcium: 28mgJern: 3mg
Tried this recipe?Let us know how it was!