Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød.

Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød

Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød er en pragtfuld ret på en lidt anderledes måde. Her har vi valgt den til spaghetti.

Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød.

Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød.

Fyldte peberfrugter på bund af spidskål og oksekød er en pragtfuld ret på en lidt anderledes måde. Her har vi valgt den til spaghetti.
4.5 fra 2 stemmer
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 pers
Kalorier 455 kcal

Udstyr

Pande 28 cm

Ingredienser
  

Bund:

Fyld:

  • 100 g pikant ost
  • 100 g naturel frisk ost
  • 1 stk Citron Saft
  • 4 stk Rød peberfrugt.

Sådan gør du
 

Bund:

  • Oksefars røres med løg, æg, rasp, fløde, salt og peber.
  • Spidskålen snittes fint og vendes sammen med farsen.
  • Det hele fordeles i en ovnfast fad med høje sider.

Fyld:

  • Smøreostene røres sammen og smages til med citronsaft.
  • Skær toppen af peberfrugterne og udhul dem.
  • Ostecremen fordeles i dem.
  • Lav fordybninger i fadet til at pladsere peberfrugterne i.
  • Bages i ovnen ved 200 grader i en time.

Ernæring

Natrium: 89mgCalcium: 28mgVitamin C: 8mgVitamin A: 215IUSukker: 3gFiber: 2gKalium: 431mgKolesterol: 106mgKalorier: 455kcalMættet fedt: 19gFedt: 36gProtein: 26gKulhydrater: 5gJern: 3mg
Nøgleord oksekød, peberfrugter, spidskål, tomater
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv et svar