Kartoffelmos og gullasch

Kartoffelmos traditionel

Kartoffelmos traditionel er en god gammeldags ret. Den er manges favorit til foreks. en god milionbøfsovs. Her er en nem og hurtig ret at tilberede.

Kartoffelmos traditionel

Kim
En god gammeldags ret. Her er en nem og hurtig ret at tilberede.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 35 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 6 Pers
Kalorier 268 kcal

Ingredienser
 

  • 2 kg kartofler
  • 50 g smør
  • 1,5 dl Let Mælk Øko
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skræld kartofler og skær dem i ensartet stykker.
  • Kog dem, uden salt, til de er møre.
  • Mos dem, evt med en grydeske, groft og fortsæt med en håndmikser.
  • Tilsæt nu smør og mælk. Evt erstat noget af mælken med kaftoffelvandet.
  • Smag til med salt og peber.

Nutrition

Kalorier: 268kcalKulhydrater: 43gProtein: 9gFedt: 8gMættet fedt: 5gKolesterol: 20mgNatrium: 104mgKalium: 1410mgFiber: 8gSukker: 1gVitamin A: 249IUVitamin C: 38mgCalcium: 130mgJern: 11mg
Keyword kartofler, mos
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar