Friturestegte kartoffelbåde

Friturestegte kartoffelbåde

Friturestegte kartoffelbåde er en meget brugt tilbehør til mange retter. Her er der en opskrift på hvordan de evt. kan laves.

Friturestegte kartoffelbåde

Friturestegte kartoffelbåde

Kartoffelbåde Kartofelbåde er en meget brugt tilbehør til mange retter. Her er der en opskrift på hvordan de evt. kan laves.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 1 t 5 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 341 kcal

Equipment

  • Bradepande 40 x 60

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Kartoflerne renses og skyldes rene da vi bruger dem med skræl. Hver skæres i 8 både og ligges i blød i et fad med koldt vand.
  • Hæld vandet fra og læg bådene på et rent viskestykke.
  • Hæld 1 liter friture olie i en tykbundet gryde og varm op til middelvarme.
  • Bådene friture steges i ca. 7 -8 min. og lægges på et fad med køkkenrulle til afdrypning.

Noter

Det kan anbefales at holde dem varme i ovnen ved 120° g. i traditionelt ovn.

Nutrition

Kalorier: 341kcalKulhydrater: 42gProtein: 5gFedt: 18gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 5gEnumættet fedt: 10gNatrium: 15mgKalium: 1020mgFiber: 5gSukker: 2g
Keyword kartoffelbåde
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar