Fiskefad med sommertema.

Fiskefad med sommertema.

Fiskefad med sommertema er en let og sommerpræget fiskefad. Meget nem at lave.
Fadet kan spises med ris eller kartofler og toppes med friske krydderurter. Et sundt og nemt måltid, som jeg helt sikkert snart skal lave igen, måske med laks næste gang.

Fiskefad med sommertema.

Fiskefad med sommertema.

Kim
En let og sommerpræget fiskefad. Nem at lave.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 40 min
Samlet tid 1 t 10 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 247 kcal

Equipment

  • Bradepande 30 x 40

Ingredienser
  

  • 750 g. kartofler
  • 1 stk. Fennikel
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Fennikelfrø
  • 1 tsk. Citronpeber
  • 1 tsk. Salt
  • 500 g. Sejfilet
  • Salt
  • Peber
  • 0.5 stk Citron
  • 250 g. Cherrytomater
  • 1 bdt. Asparges
  • 1 bdt. Dild

Sådan gør du
 

  • Skær kartofler og fennikel i både og bland dem med olie, knuste fennikelfrø, citronpeber og salt.
  • Kom bådene i en ovnfast fad og sæt dem i ovnen ved 200° i 30 min.
  • Fisken krydres med salt og peber og fordeles i. Læg citron skiver oven på fisken.
  • Asparges skæres i mindre stykker og tomaterne halveres og fordeles i fadet. Undgå at lægge dem over fisken.
  • Fadet bages nu videre i Ca. 20 min.
  • Drys med frisk dild og server med groft brød.

Noter

Groft brød anbefales til serveringen.

Nutrition

Kalorier: 247kcalKulhydrater: 26gProtein: 31gFedt: 3gMættet fedt: 1gKolesterol: 63mgNatrium: 188mgKalium: 1288mgFiber: 5gSukker: 2gVitamin A: 325IUVitamin C: 36mgCalcium: 82mgJern: 7mg
Keyword fad, fisk, Sejfilet
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar