Squashkage med hasselnødder og marcipan

Squashkage med hasselnødder og marcipan

Squashkage med hasselnødder og marcipan er en mere udgave af en squashkage. Den har en vidunderlig frisk smag uden at blive for tung.

Squashkage med hasselnødder og marcipan

Squashkage med hasselnødder og marcipan.

Squashkage med hasselnødder og marcipan er en mere udgave af en sqashkage. Den har en vidunderlig frisk smag uden at blive for tung.
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Desert, Lækkert til kaffe
Køkken Dansk
Antal 1 form
Kalorier 4450 kcal

Udstyr

Sandkage form

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Smør og sukker piskes til det er lyst og cremet. Tilsæt et æg ad gangen mens du pisker.
  • Æble og squash røres i dejen.
  • De tørre ingredienser, mel, salt,bagepulver og ingefær blandes og røres i dejen.
  • Nødder hakkes groft, marcipan rives groft og vendes i med rosiner.
  • Dejen hældes nu i den smurte sandkageform.
  • Sæt den i ovnen og bag den ved 180 grader i en time.
  • Kagen køles af i formen inden den vendes ud af formen.

Ernæring

Natrium: 2185mgCalcium: 379mgVitamin C: 68mgVitamin A: 36888IUSukker: 247gFiber: 30gKalium: 3010mgKolesterol: 441mgKalorier: 4450kcalMættet fedt: 112gFedt: 243gProtein: 57gKulhydrater: 544gJern: 20mg
Nøgleord hasselnødder, kager, marcipan, Squash
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv et svar