Squashkage med hasselnødder og marcipan

Squashkage med hasselnødder og marcipan

Squashkage med hasselnødder og marcipan er en mere udgave af en squashkage. Den har en vidunderlig frisk smag uden at blive for tung.

Squashkage med hasselnødder og marcipan

Squashkage med hasselnødder og marcipan.

Squashkage med hasselnødder og marcipan er en mere udgave af en sqashkage. Den har en vidunderlig frisk smag uden at blive for tung.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Desert, Lækkert til kaffe
Køkken Dansk
Antal 1 form
Kalorier 4450 kcal

Equipment

  • Sandkage form

Ingredienser
 

  • 200 g Smør Øko (Blødt)
  • 200 g Sukker Øko
  • 3 stk Æg Øko
  • 1 stk Æbler
  • 300 g Squash
  • 200 g Hvedemel Øko
  • 1 knsp salt
  • 1 tsk Bagepulver
  • 2 tsk Stødt ingefær
  • 100 g hasselnødder
  • 100 g Marcipan
  • 100 g Rosiner

Sådan gør du
 

  • Smør og sukker piskes til det er lyst og cremet. Tilsæt et æg ad gangen mens du pisker.
  • Æble og squash røres i dejen.
  • De tørre ingredienser, mel, salt,bagepulver og ingefær blandes og røres i dejen.
  • Nødder hakkes groft, marcipan rives groft og vendes i med rosiner.
  • Dejen hældes nu i den smurte sandkageform.
  • Sæt den i ovnen og bag den ved 180 grader i en time.
  • Kagen køles af i formen inden den vendes ud af formen.

Nutrition

Kalorier: 4450kcalKulhydrater: 544gProtein: 57gFedt: 243gMættet fedt: 112gKolesterol: 441mgNatrium: 2185mgKalium: 3010mgFiber: 30gSukker: 247gVitamin A: 36888IUVitamin C: 68mgCalcium: 379mgJern: 20mg
Keyword hasselnødder, kager, marcipan, Squash
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar