Rugbrødsrasp

Rugbrødsrasp

Rugbrødsrasp er en alternativ valgmulighed til den traditionelle rasp. Den har en virkelig god smag til f.eks. æblekage (evt. denne her på siden)

Rugbrødsrasp

Rugbrødsrasp

Rugbrødsrasp er en alternativ valgmulighed til den traditionelle rasp. Den har en virkelig god smag til f.eks. æblekage (evt. denne her på siden)
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 30 min
Ret Desert, Lækkert til kaffe, Morgenbordet, Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 1 portion
Kalorier 562 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Rugbrød Skiverne hakkes/rives fint i minihakker eller et rivejern.
  • Sukker og salt vendes i den hakkede rugbrød.
  • Smør smeltes på en pande og rugbrødsblandingen tilsættes.
  • Svitses i 10 - 15 min. husk at vende i blandingen jævnligt.
    Rugbrødsrasp 1
  • Hældes nu over på et stykke bagepapir til afkøling.

Nutrition

Kalorier: 562kcalKulhydrater: 52gProtein: 1gFedt: 41gMættet fedt: 26gKolesterol: 108mgNatrium: 479mgSukker: 50gVitamin A: 1250IUCalcium: 12mg
Keyword drys, Rasp, rugbrød
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar